De nieuwe 100m kaart is er...

woensdag, 4 maart 2009 12:29 by Admin

Hij is ontworpen door Bodie en geadviseerd door 100m schutters en hier is hij dan. Speciaal voor 100m luchtschieten en dus het beste wat er is. Gedrukt op extra stevig 300 grams sulfaatkarton (worden ook kerstkaarten van gemaakt) en is dus van de allerbeste kwaliteit (http://www.encyclo.nl/begrip/sulfaatkarton). De kaarten zijn wit voor een optimaal contrast. Ik kon ervoor kiezen om de kaart langs de stippellijn te laten afsnijden. Omdat het me wel handig leek ten behoeve van bevestiging en eventuele aanvullende info, heb ik daar niet voor gekozen. De buitendiameter van de zwarte mouche is 3 cm. De witte middenstip is 1 cm.

 

Gewaardeerd op 4.4 door 26 mensen

  • Currently 4,423077/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gerelateerde berichten

Reacties zijn gesloten