De Koninklijke...

woensdag, 11 november 2009 14:29 by Admin

Het is aardig om te constateren dat het de KNSA in haar officiele maandelijkse ledenmagazine "Schietsport" heeft behaagd de uitslagen van een 100m wedstrijd waaraan ook luchtgeweren deelnamen, te publiceren. Vooral omdat we er niet eens om hebben gevraagd. Maar het is altijd prettig om Koninklijke vrienden te hebben. Dat wordt nog eens wat. De geschoten afstand was blijkbaar nog even wennen want in het kopje is een nulletje vergeten. In de rest van de tekst gelukkig niet. De meer uitgebreide uitslag is natuurlijk al geruime tijd te vinden op deze blogsite maar hieronder het berichtje uit het KNSA-magazine. Gewoon omdat het Koninklijk is.

Gewaardeerd op 4.9 door 26 mensen

  • Currently 4,923077/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gerelateerde berichten

Reacties

november 15. 2009 17:18

Veel moeite gedaan om een uitgebreid wedstrijdverslag te schrijven met foto's erbij , komen we er wel bekaaid er vanaf met dit "artikel ".
Kennelijk hebben openingen en huldigingen meer priorteit , dan wat er in schietend Nederland gebeurt.

Gerard W.

november 18. 2009 00:44

Gerard, das typisch KNSA. De bobo uithangen, maar klein caliber en lucht (lees zwaar lucht) is minder interesant. Jammer van al je werk. Maar wel blijven proberen Gerard.

Groeten

chris

november 19. 2009 21:24

Het wordt mijns inziens eens tijd dat KNSA wat wakker wordt geschud. Het bestuur doet zijn werkzaamheden ongetwijfeld met de beste bedoelingen maar op de wijze waarop ze nu opereert, zal ze haar draagvlak verliezen. Ik heb wel wat adviezen voor ze.

Groet!

E.R.

Reacties zijn gesloten