Customkolf voor een Daystate X2

maandag, 8 februari 2010 13:51 by Admin

Dit keer moet een X2 er aan geloven. Die krijgt een nieuw klassiek vormgegeven jasje. In dit geval een GinB no. 16 in Sono Kembang. Sono Kembang? Jawel, Sono Kembang. Ik heb deze keer voor de verandering verzocht om een licht stuk Sono Kembang met een contrarerende tekening (grain). De kolf is dit keer niet door GinB geolied. Dat ga ik dit keer zelf eens proberen. Deze ongeoliede GinB heb je voor 220 euro inclusief verzenden.

De moraal van het verhaal: je kunt als je een nieuwe GinB besteld, aangeven als je speciale wensen hebt met betrekking tot de kleur, donkerte en tekening van het hout. Onderstaand foto's van de kolf die door Ginb voor het opsturen zijn gemaakt.

Gewaardeerd op 4.9 door 15 mensen

  • Currently 4,933333/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Categories:   Diversen
Actions:   E-mail | del.icio.us | Permalink | Reacties (3) | Comment RSSRSS comment feed

Gerelateerde berichten

Reacties

februari 8. 2010 23:16

Dat hout heb ik nog niet eerder gezien in Sono Kembang. Ben benieuwd hij hij er in het echt uit ziet. Op het plaatje vind ik hem erg mooi en ik denk dat hij goed past bij je X2. Maar je 100 meter resultaten zullen er niet mee verbeteren Smile

Mvg

Stefan

februari 8. 2010 23:22

Stefan,

Mijn resultaten zullen er inderdaad niet mee vcerbeteren. Misschien een heeeeel klein beetje omdat de buks hiermee wat zwaarder wordt. dat is handig bij het ondersteund schieten.

Groet!

E.R.

februari 12. 2010 16:54

Je bedoelt waarschijnlijk 'als hij in de actie' zit Wink

Groet!

E.R.

Reacties zijn gesloten