4 september 2010: 50m wedstrijd te Deventer

vrijdag, 18 juni 2010 16:53 by kwal

Op de Aupinglocatie aan de Maagdenburgstraat 11 te Deventer wordt een 50 meter wedstrijd voor luchtgeweer geschoten, inschrijven doe je door een mailtje   te sturen naar kwfevent@gmail.com. Als dat te lastig is, kun je je ook aanmelden op het desbetreffende topic op LB.net . Op deze schoot zijn minderjarigen  (18-) onder begeleiding welkom. Richtmiddelen zijn vrij dwz gebruik richtkijker of open vizier.  Wedstrijd 50m is 30 schot en proef onbeperkt. Alleen voor luchtgeweer tot cal .25 en 100Fpe. Houding is vrij, mag ook opgelegd of ondersteund. Voor zittend schieten zelf een tafeltje meenemen en voor liggend zelf een ligmat meenemen. 

Heb je geen tafel of mat neem dan even contact op met organisator Rene Mulder ( kwfevent@gmail.com ) zodat hij iets kan regelen. Ook zal er op de Auping locatie ruimte zijn voor een recreatie/funshoot, hiervoor mag men zelf klapdoeltjes, spinners, blikjes etc. meenemen. Voor de funshoot gelden dezelfde beperkingen als de 50 meter wedstrijd.

De baan zal open zijn van 10:00 uur tot 16:00 uur. Inschrijfgeld wedstrijd: 10 euro. Inschrijfgeld funshoot: 10 euro. Combinatie van beide: 15 euro.

Voor de wedstrijd zal de Koninklijke Auping een paar leuke prijzen beschikbaar stellen in de vorm van dekbedden of slaapkamer accessoires. Om de jeugd aan te moedigen stelt de organisator een mooie beker beschikbaar voor de beste jeugdschutter en een blikje JSB’s voor de nummer 2.

De 50 meter schutters schieten vanuit een tent, voor de funshoot proberen we dit ook te realiseren. De catering op deze locatie zal verzorgd worden door de Auping fietsploeg als er animo voor is kan een BBQ geregeld worden.In het clubgebouw van sv. Ons Genoegen aan het Somervaartpad 1, dit is op een paar honderd meter afstand van de Aupinglocatie, worden voor belangstellenden die kennis willen maken met de schietsportclinics georganiseerd waar men voor een klein bedrag onder begeleiding kan leren schieten. De organisatie probeert hier ook nog een aantal andere schietsportonderdelen te organiseren zoals een workshop voor gevorderden met de SCATT (www.scatt.com), een paintball opstelling etc. Voor de jongere kinderen zal er bij het clubgebouw een springkussen staan. Voor je eigen veiligheid: oog en gehoorbescherming verplicht.

Als iemand nog vragen, opmerkingen of goede ideeën stuur gerust een mail naar Rene Mulder: kwfevent@gmail.com   

Gewaardeerd op 5.0 door 7 mensen

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Categories:   Agenda
Actions:   E-mail | del.icio.us | Permalink | Reacties (1) | Comment RSSRSS comment feed

Gerelateerde berichten

Reacties

juni 19. 2010 23:09


De laatste week zijn de ontwikkelingen rond dit evenement in een stroomversnelling geraakt, dit in combinatie met een tekort aan vrije tijd is er de oorzaak van dat ik nog geen nieuw topic op dit forum heb kunnen plaatsen.

Ik ga zsm. alle onderdelen voor dit evenement inventariseren en een nette aankondiging plaatsen. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten:

De 50 meter wedstrijd op zaterdag 4 september gaat zeker door, wellicht is er nog ruimte om op deze locatie om recreatief te schieten op klapdoeltjes etc. Mijn werkgever Auping heeft toegezegd voor deze wedstrijd wat leuke slaapverwekkende prijzen beschikbaar te stellen.

In en rond het gebouw van SV. Ons Genoegen aan het Somervaartpad, dit is op een paar honderd meter van de Auping locatie, proberen we op 4 september een aantal activiteiten te organiseren zoals schietclinics voor het grote publiek, een workshop voor de meer gevorderde schutter mbv. de SCATT (www.scatt.com) als hier belangstelling voor is.

Verder proberen we nog wat leuke schietsporgerelateerde onderdelen te bedenken (tips en goede ideen zijn altijd welkom).

Voor de kleintjes zal er een springkussen zijn.

Het doel van dit evenement is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF Kankerfonds

Zoals gezegd, de Officiële aankondiging met meer info komt binnenkort.

Groeten,

Rene Mulder

rene404

Reacties zijn gesloten