William Burm wint Zeeuwsche 50m wedstrijd met een Theoben

zaterdag, 22 juni 2013 22:07 by Admin

De gecombineerde lucht-vuur 50m opgelegd-wedstrijd die gisteren en vandaag in de Zeeuwsche buitenlucht werd geschoten, is wat betreft de luchtklasse gewonnen door William. Met een Theoben Rapid MKII in .22. Voor de volledigheid wordt opgemerkt dat de kaarten die bij deze wedstrijd werden gebruikt, niet de kaarten zijn met de ringengrootte zoals die sinds jaar en dag bij 100m luchtwedstrijden worden gebruikt. De punten kunnen dus niet zomaar vergeleken worden met die van 100m luchtwedstrijden.

Met dank aan de organisatie, proficiat William!

Hieronder een fotootje en de uitslag.    

Gewaardeerd op 5.0 door 32 mensen

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:  
Categories:   Wedstrijdresultaten
Actions:   E-mail | del.icio.us | Permalink | Reacties (0) | Comment RSSRSS comment feed

Gerelateerde berichten

Reacties zijn gesloten