High End richtkijkermontages

maandag, 10 maart 2014 20:38 by Admin

De kwaliteit van de montage van je richtkijker heeft niet alleen invloed op de levensduur van je richtkijker, maar ook op je schietresultaten. Toegegeven, de invloed van de kwaliteit van het geweer, de kijker, de ammo en de schutter daarop is groter. Maar als je toch de puntjes op de 'i' wil zetten en je het geld er voor (over) hebt, is er redelijk wat keuze in High End scopemontages.

Wij verkiezen stalen of titanium montages boven de aluminium varianten. Stalen of titanium montages zijn degelijker (je draait bijvoorbeeld de boel minder gauw dol)  en ze zijn constanter in wisselende klimatologische omstandigheden.

Hieronder enkele voorbeelden van High End richtkijkermontages.

SPUR

Nightforce

US Optics 

 ARMS

Gewaardeerd op 5.0 door 12 mensen

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gerelateerde berichten

Reacties

maart 10. 2014 22:05

Mooie spullen allemaal. Ik gebruik de Spuhrs voor mijn Bushnell Elite 4200 6-24X40. Het lijkt alsof ze verliefd op elkaar zijn.

Groeten,

D.irecteur

maart 10. 2014 22:27

Hoi allen,

Mijn Hawke mounts voldoen prima. Maar wel mooi spul hoor.

Gr.

Colemans

Reacties zijn gesloten